Sisteme de supraveghere video

Comercializare, instalare și configurare sisteme de supraveghere video în
București, Buzău, Prahova, Vrancea, Ialomița, Brăila și Galați

Avantaje camerelor de supraveghere video

Obținere dovezi

În caz de acțiuni juridice sau de investigare, camerele de supraveghere video sunt martori oculari obiectivi ce pot ajuta descoperirea infractorului.

Efect descurajator

Spărgatorii de case de rang mic evită casele sau zonele cu sisteme de supraveghere video. Aduceți un beneficiu dvs. cat si comunității din care faceți parte.

Menține înregistrările

Înregistrările sunt menținute pe hard disk sau pe cardul SD și pot fi accesate pentru vizionare sau oferite autorităților în caz de nevoie.  

Validarea alarmelor

Dacă sistemul de alarmă s-a declanșat, se poate verifica situația în teren de la distanță fără a fi necesară deplasarea proprietarului sau alertarea vecinilor.

Ce trebuie să știu despre camerele de supraveghere video?

Câteva detalii ce vă pot ajuta să alegeți bine

Sisteme video profesionale vs. variante ieftine hobby

Piața este ivadată de echipamente ”no name” branduite la importuri mari, echipamente ce sunt redenumite după ce instalatorii își dau seama de calitatea lor. Ne axăm doar pe echipamente de la producători consacrați; Dahua și Hikvision.

Camere cu microfon sau fără microfon?

Diferența de preț dintre o cameră cu microfon și una fără microfon este foarte mică, de la 10 la 40 lei, în funcție de model, la care se adaugă un cost modic cu manopera de configurare și testare. Infomațiile obținute de la fluxul audio de la locație merită diferența de preț!

Camere WiFi
  • Camerele WiFi se recomandă pentru înregistrări doar la mișcare, spațiul de stocare pe cardul SD fiind relativ redus (64-128Gb). 
  • Pentru 1,2 maxim 3 camere costurile cu echipamentele WiFi sunt mai reduse în comparație cu sistemele pe fir cu DVR/NVR.
Sisteme cu fir și DVR sau NVR
  • Sistemele DVR sau NVR pot înregistra în mod continuu pe medii de stocare cu capacitate forte mare (1000 – 6000Gb)
  •  un sistem de 4 sau mai multe camere cu fir o să vă coste mai puțin decât un sistem cu aceleași număr de camere WiFi.
Instalare autorizată I.G.P.R.

Este foarte important ca instalarea sistemului de supraveghere video să fie efectuată de catre o firmă autorizată de Inspectoratul General al Poliției Române. Doar în acest fel imaginile surprinse de către sistemul de supraveghere video pot fi folosite ca probe.

Instalarea de sisteme de securitate fără autorizație

Instalarea de sisteme de supraveghere video în scop comercial de către persoane sau firme neautorizate de Poliție și verificate de către S.R.I. se pedepsește cu amenzi imense la care se adaugă dosar penal și scuza că „nu știam de această lege” nu ține.

Alerte pe telefon - Ce trebuie?

Sunt camere ce au detecție la mișcare (orice frunză, vrabie, etc.) și sunt camere au alerte la detecția umană (Human Detection, SMD 1, SMD 2). În funcție de preț si de producător, detecția umană este destul de fiabilă. Un alt aspect de luat în vedere pentru succesul deteției umane cu alertare pe telefon este amplasarea camerei (înalțime + unghi) și lipsa sau ignorarea zonelor cu animale de talie medie sau mare.

Alb/negru sau color pe timpul nopții
  • sunt camere ce au leduri cu infraroșu ce „văd” noaptea alb/ negru la distanțe mari 10-80 metri
  • sunt camere ce au leduri cu lumină albă ce pot „vedea” color pe timpul noții în condiții de beznă totală, dar la distanțe mici (10-40m)
  • sunt camere ce nu au leduri cu lumina albă, dar pot „vedea„ color în condiții de lumină scăzută, dar au și leduri cu infraroșu. 

Parteneri

Call Now Button