Cadru Legal

Asigură-te că sistemul de alarmă antiefracție sau de supraveghere video este instalat de o firmă serioasă, discretă și în primul rând licențiată

Licență I.G.P.R și aviz S.R.I.

        Nu invita pe oricine în casă la tine pentru studiul locuinței în scopul ofertării sau pentru instalarea de sisteme de sisteme de securitate. Poți arăta „lupului” unde e seiful și care sunt vulnerabilitățile locației. Asigură-te că instalatorul este o persoană serioasă și discretă.
  • Conform legislației în vigoare montarea de sisteme de alarmare împotriva efracției sau/și supraveghere video  se face doar în baza unei autorizații emise de Inspectoratul General al Politiei Romane pe baza H.G. nr. 301/2012, cu modificările şi completările ulterioare, împreună cu avizul prealabil al Serviciului Român de Informaţii.
 
  • Deasemenea, în conformitate cu art.34 din Legea 333/2003 cu modificările şi completările ulterioare (privind activitățile de instalare sisteme de alarmare împotriva efracției și instalare sisteme supraveghere video) prestatorul va prezenta beneficiarului, ca anexă la contractul de prestări servicii, licența de funcționare eliberată de I.G.P.R. în copie lizibilă cu mențiunea „conform cu originalul” alături de semnatură și stampilă.

         Smart Systems comercializează, instalează și asigură mentenața pentru kituri smart home, sisteme de alarmă antiefrație, alarmă la incendiu, alarmă scurgeri de gaze și alarmă la inundație în Buzău, București, Ilfov, Ploiești, Prahova, Mizil, Râmnnicu Sărat, Vrancea și Focșani. Trimitem prin curier sisteme de alarmare deja configurate în toată țara. 

Call Now Button