Smart Home

Comercializare, instalare, configurare și mentenanță sisteme smart home în București, Buzău, Prahova, Vrancea, Ialomița, Brăila și Galați

Soluții Smart Home Complete

Proiectare
Smart Home

     Avem experiența necesară transformării căminului dumneavoastră într-o adevărtă casă inteligentă unde confortul se îmbină cu utilitatea. 

      Spuneți-ne tot ceea ce doriți să obtineți pe partea de automatizări smart home și noi vă oferim soluția tehnică potrivită la prețuri potrivite. 

Instalări și configurări Smart Home

Aducem viitorul și inovația în casa dumneavoastră prin instalarea și configurarea dispozitivelor smart home.  Acolo unde este posibi, putem face și integrări cu ALexa, Google Home sau Apple Home Kit.

Înrerupătoare și prize inteligente

     Întrerupătoarele inteligente au un design deosebit cu panou touch frontal din sticlă securizată și leduri pentru a indica starea de oprit sau pornit. Pot fi acționate prin intermediul aplicaților smart phone si chiar acționate vocal prin integrarea cu Google Home sau Alexa. Vă putem sfătui cum să cablați casa, dacă aceasta este la roșu, sau vă putem ajuta să alegeți varianta corectă in funcție de cablajul existent.

     Panourile întrerupătoarelor inteligente pot fi comandate prin radio frecvență, se pot înrola (după caz) în rețeaua Wi-Fi a casei și pot fi integrate in diferite scenarii, in fucție de celelalte componente smard din locuință. Smart Systems vă oferă panouri întrerupătoare inteligente pentru lumină cu și fără dimmer, fără nul, în diferite culori și design-uri clasice sau noi.

    Prizele inteligente pot fi programate să pornească și să se oprească dupa un orar ales de dumneavoastra. Pot fi  conectate la boilere, motoare electrice și orice altceva ce se dorește acționat de la distantă prin alimentarea cu curent electric. 

Call Now Button