Alarme Antiefracție
Alarme antiefracție București – Alarme antiefracție Ilfov – Alarme antiefracție Buzău – Alarme antiefracție Râmnicu Sărat – Alarme antiefracție Ploiești – Alarme antiefracție Mizil – Alarme antiefracție Prahova
De ce O alarmă antiefracție?
Sunt spargeri în zona în care aveți locuința sau casa de vacanță?
Stați cu grijă atunci când plecați de acasa și imobilul ramâne nelocuit?
Vreți să aveți un somn liniștit știind că sunteți protejat(ă) pe timpul nopții?
Centrale inteligente
- Cu display LCD
- O „tabletă” pe perete
Senzori Fiabili
- Cu fir sau fară fir
- Fără lumini derajante
Module GSM 3G-4G
- apeluri telefonice și SMS-uri în cazul lipsei semnalului de internet
Aplicație de mobil
- interacționezi cu sistemul de alarmă oriunde te-ai afla
Autonomie
- lipsa de curent nu afectează siguranța
Telecomenzi
- Fără grija de introduce codul în tastatură
Ce putem oferi la instalarea unui sistem de alarmă antiefracție?
Armare Totală: Toți senzorii antiefracție a sistemului sunt activi și orice stimulare (deschidere geam/ușă sau prezență fizică a unei persoane într-o cameră) pornește starea de alertă: sirena de interior sau de exterior devine activă și sunt trimise alerte prin notificări de aplicație, apel, sms.
Armare Parțială: Doar anumiți senzori ai sistemului de alarmare antiefracție pot declanșa starea de alertă. Acest tip de armare se mai numește și „Armare casă locuită” și are rolul de inștiința persoanele ce se află în interiorul locuinței de tentativele de acces neautorizat din exterior. La cerea clientului se pot configura ca toți senzorii de la primul etaj, magnetici, de mișcare, de geam spart să declanșeze alerta în timp cei de la etaj să fie inactivi. Un alt exemplu de armare parțială este activarea doar a senzorilor de la uși și geamuri în timp ce senzorii de mișcare din interior nu pot declanșa starea de alertă, permițănd beneficiarilor să se plimbe liniștiti prin casă.
Tipul de armare parțială este util pe timpul nopții asigurând un somn lipsit de grija hoților celor de interior. Chiar dacă nu vedeți util acest tip de armare solicitați-l la instalare. Nu se știe când vă puteți pierde cheile de la apartament sau casă sau când soția rămâne singură și simte vulnerabilă (sau in cazul in care vreți să stiți dacă este vizitată de un prieten)
Puntru persoanele fizice putem instala sisteme de alarme antiefracție cu module GSM ce se pot conecta sau nu la firmele de pază și protecție. Toate centralele de alarmă antiefracție cu modul GSM pot trimite apeluri telefonice și SMS-uri către proprietari sau persoane din vecinătatea imobilui, dar numai cele ce suportă protocoalele CID/SIA se pot conecta la dispeceratele firmelor de pază pentru intervenția lor la obiectiv.
Este foarte important să cunoașteți acest aspect ca să știti ce să solicitați. O centrală de sistem de alarmare GSM cu senzori fără fir pentru un apartament sau o casă costă (la momentul scrierii acestui articol) 440Ron fără CID/SIA sau 800Ron cu CID/SIA.
Având un sistem de alarmare antiefracție „la liber” puteți incheia contracte cu firmele de pază pe perioade determinate și puteți să alegeți între ele în funcție de timpii de intervenție.
Pentru persoanele juridice, unde se instalează preponderent sisteme de alarmare antiefracție cu fir, conectarea la dispeceratele firmelor de pază este obligatorie.
Sunt multe cazurile în care clientul, din motive financiare, nu dorește instalarea unei sirene de exterior pe peretele exterior al casei. Cea mai bună metodă de prevenție pe linia de antiefracție este descurajarea și sirena face acest lucru din plin. Gandiți-vă ca infractorul se află pe strada dumneavoastră exact ca un cumpărător la supermarket ce incearcă să aleagă un produs convenabil. Dacă hoțul este experimentat nu o să fie indimidat pe camerele se supraveghere ușor de pacălit, dar la prezența unei sirene de exterior, mai ales dacă este un model cu lumini intermintente pentru a arăta funcționalitatea sistemului de alarmă, o să-și îndrepte privirile către un alt obiectiv mai ușor de abordat.
Sfatul nostru este ca montarea unui sistem de alarmă la o casă, pentru un beneficiar persoană fizică (categorie la care legea nu impune acest lucru), să se instaleze și o sirenă de exterior. Factorul de descurajare este imens si zgomotul produs la alertare are rolul de atrage atenția vecinilor. În combinație cu o sirenă de interior disconfortul acustic intens poate devini un factor ce determină ca hoțul să parăsească perimetrul casei sau să se precipite și să facă greseli.
Tehnologia a evoluat forte mult și acum senzorii fără fir (wireless) sunt acum performanți și cu autonomie foarte mare fiind o soluție mai ieftină și mai estetică pentru locuințele persoanelor fizice. Pentru persoanele juridice, unde esteticul nu contează așa de mult, se instalează senzori antiefracție cu fir trecut prin canal cablu sau ascuns în tavanul casetat.
Barierele infraroșii active sunt compuse din CELULE TRANSMITOARE (care emit fascicule de lumină infraroșie invizibilă) și CELULE DE RECEPTOR.
Combinând aceste două tipuri de celule, barierele active în infraroșu formează un perete imaterial.Când una sau mai multe fascicule sunt întrerupte, sistemul declanșează o alarmă. Coloanele sunt poziționate una față de cealaltă și sunt instalate de-a lungul perimetrului site-ului care urmează să fie protejat.
SENZORI DE MIȘCARE
Alarma entiefracție detectează accesul neautorizat prin senzorii de mișcare și trimite semnal de alertare pe SMS/Aplicație sau apel telefonic.
(click pentru Wikipedia)
SENZORI MAGNETICI
Se aplică pe deschideri (uși și ferestre) și alertează la deschidere neautorizată. Vă pot atenționa la armare atunci când lăsați un geam deschis.
(click pentru Wikipedia)
Senzori de vibrație
Se aplică pe uși interioare, ziduri sau seifuri și vă alertează atunci când cineva încearcă să forțeze forțeze intrarea, senzorul activându-se la șocuri.
(click pentru Wikipedia)
Bariere IR
Barierele cu infraroșu fac o „misiune imposibilă” din accesul nedectat la o anumită zonă protejată din locuința dumneavoastră.
(vezi detalii)