Sisteme de alarmă

Comercializare, instalare, configurare și mentenanță sisteme de alarmare în București, Buzău, Prahova, Vrancea, Ialomița, Brăila și Galați

Sisteme de alarmă complete

          Sistemele de alarmare complete sunt foarte versatile, acestea fiind capabile să suporte o multitudine de senzori. La un sistem de alarmare la incendiu clasic nu se poate atașa un senzor de inundație. pe când la un sistem complet de alarmare putem adăuga fără probleme atât senzori de fum cât și de inundație. Smart Systems comercializează, instalează și asigură mentanața tuturor tipurilor de sisteme de alarmă și recomandă un sistem complet pentru casa dumneavoastră deoarece bifați concomitent toate avantajele enumerate mai jos. 

Alarmă la efracție

Alarmare la efracție

Sistemul conține senzori de mișcare, senzori magnetici, senzori de vibrație, senzori de geam spart. Totul este configurabil în functie de necesitățile clientului
și de specificul locației.

Alarmare la incendiu

La sistemul de alarmare se pot atașa senzori de fum sau senzori de temperatură. În caz de incendiu sunteți
anunțați imediat pe telefonul mobil.
Cu o investiție minimă puteți salva o avere!

Match
gas leak

Alarmare la scurgeri de gaze

Nu lăsa o mică omisiune să facă pagube imense atât ție cât și vecinilor tăi. Vârsta fragedă sau înaintată a cuiva drag, o microfisură într-un furtun sau o țeavă, o centrală termică sau un aragaz defect sunt cauze ușor de combătut.

Alarmare la inundație

Cu toate că nu sunt atât de periculoase precum incendiile sau scurgerile de gaze, inundațiile pot fi costisitoare și consuma mult timp. Când apare apa într-o zonă adiacentă unui senzor de inundație întreaga familie este avertizată.

flooding-2048469_1280

„- De ce aș avea nevoie
de un sistem de alarmare?”

     Ați muncit mult și ați făcut multe sacrificii ca să aveți un loc al dumneavoastră.  Soarta potrivnică, invidia unora, răutatea sau lipsa de bani a altora sunt cauze ce pot duce la piederea parțială sau totală a averii dumneavoastră. Se pot întampla, sau nu, evenimente neplăcute; datoria dumneavoastră este să fiți mereu precaut(ă) și să faceți tot posibilul să anticipați și să preveniți tot ceea ce poate aduce vătămări siguranței, liniștii și bunăstării familiei.

     „ – Trebuie să dau bani ca să am bani?” Răspunsul este afirmativ. Un sistem de alarmare complet costă între 1000Ron și 3000Ron, în funcție de mărimea casei sau aparatamentului și de numărul de senzori ce se doresc instalați. Comparativ cu valoarea imobilului sau a bunurilor din interior suma investită într-un sistem de alarmă este chiar infimă.

     Sunteți mereu avertizat despre problemele ce pot apărea în spațiul locuinței dumneavoastră an de an și nu necesită  decât investiția inițială.

     Siguranța este cel mai important lucru. Un incediu, o scurgere de gaze, un infractor surprins în fapt, sunt cauze ce pot duce la vătămări corporale. Sistemul de alarmare de la Smart Systems o să averitizeze sonor în locație (sirenă) că se întamplă ceva nefast și o să apeleze telefonic toți membrii familiei despre acest eveniment și despre natura lui, astfel încât dumneavoastră să puteți lua măsurile necesare și să fiți pregătit să acționați în mod corespunzator.

    Exista posibilitatea ca la un moment dat, în viitor,  să intrați în conflict cu anumite persoane. Anumite siteme de alarmare se pot configura să sune și dispeceratul firmelor de paza și protecție și să încheiați la momentul respectiv un contract de prestări servicii cu o astfel de firmă. Același raționament se poate aplica și dacă plecați din localitate pentru perioade foarte lungi de timp.

Nu ești îngrijorat de ceea ce se poate întâmpla?

Conform statiscilor de site-ul Poliției Române (link aici – descari fisiere în format .xls) în anul 2017 au avut loc 96 154 de infracțiuni contra patrimoniului prin furt, iar în 2018 un numar de 100 407.

Conform ultimelor statiscilor de pe site-ul I.G.S.U. (link aici) în prima jumatate a anului 2013 au fost cca. 5 000 de incendii (am scazut incendiile  din autovehicole și domeniul industrial). Așadar aproximativ 10 000 pe an, poate mai mult având în vedere cât de mult s-a construit în România din 2013 până acum.

Conform Institului Național de Statistică (link aici) la sfârșitul anului 2018 existau 9 031 317 locuințe. 110 000 de incidente la 9 milioane de locuințe rezultă un procent de 1,22%. Așadar, în fiecare an, din 82 de locuințe una este ori subietul unei infracțiuni asupra patrimoniului ori  locul de intervenție a echipajelor de stingere a incendiilor.

Gândirea „- Mie nu mi se poate întampla!” poate deveni păguboasă.

      Sunt multi clienți care sună pentru un sistem de supraveghere video. Sistemele de supraveghere video sunt eficace contra hoților amatori sau de ocazie și ca martor /mijloc probatoriu pentru accidente și diverse infracțiuni, adică evenimente deja petrecute. Infracorii cu experiență le ignoră deoarece sunt ușor de combătut prin ascunderea chipului sau sustragerea mediilor de stocare în timpul spargerii. Un sistem de alarmă te anunță exact când se întâmplă efacție, inundația sau primele faze ale unui incendiu.

Oridinea logică este să instaleze mai întâi un sistem de alertare la incendiu și efracție și abia apoi un sistem de supraveghere video. Cât pot să-ți fure hoții? In medie între 10.000 și 20.000 Ron. Cu ce poți rămăne după un incendiu? Mai nimic! (vezi cazul Bădila).

   Recomandăm mereu achizitionarea unui sistem de alarmare complet și abia apoi a unuia de supraveghere video.

Cum intru in posesia unui
sistem de alarmare?

Contacteaza-ne la 0724 076 639 sau la office@smart-systems.ro

        Pentru persoanele fizice:

  • Spune-ne despre locuința ta (numar de intrări, camere, etc.) 
  • Noi iți trimtem o ofertă pentru un sistem de alarmare deja configurat pentru nevoile tale, în mai multe variante de buget și opțiuni de echipare senzori.
  • În cazul în care acceptați oferta, vă instalăm sistemul de alarmare sau în anumite cazuri putem trimitem prin curierat rapid acasa la dumneavoastră.
  • Dacă doriți, puteți sa completati formularul de mai jos pentru a căstiga timp.  

Contactează-ne la 0724 076 639 sau la office@smart-systems.ro

               Pentru persoanele juridice:

  •  se verifică existența evaluării de risc. În cazul în care aceasta nu există se fac demersurile necesare întocmirii rapide a evaluării de risc pentru securitatea fizică, această evaluare fiind absolut obligatorie pentru toate locațiile unei firme, indiferent de mărimea ei, (Atenție! Amenda este între 5.000 si 10.000Ron!)
  • pe baza evaluării de risc se prezință costurile cu implementarea sistemului de alarmare, de supraveghere video sau de control acces în funcție de specificul fiecărei afaceri.
Bifează numărul de intrări (uși) pentru senzori de efracție, mișcare și eventual vibrație
pentru senzori de mișcare.
Număr de incăperi în care doriți amplasarea de senzori de fum.
Treceți 2 dacă aveți un aragaz și o centrală termică și doriți sa primiți oferta cu senzori de scăpări de gaze incluși.
Dacă doriți senzori de inundație.
Call Now Button