Videointerfonie inteligentă

Videointerfonie cu posibilitatea acționării yalei electromagnetice prin intemediul aplicațiilor Android / iOS. 

Funcții Videointerfonie Inteligentă

Ce anume puteți solicita

Unitatea exterioară a sistemului de videinterfonie inteligentă poate avea încorporat un senzor de mișcare pentru  ca dumneavoastră să fiți avertizat prin intermediul aplicației mobile atunci când cineva se află în aproprierea intrării.

Sistemului de videointerfonie inteligentă poate stoca imaginile captate de către camera postului exterior pe un card SD cu funcție de înregistrare doar la mișcare și rescriere la atingerea capacității maxime a mediului de stocare. 

Camera din postul exterior al sistemului de videointerfonie poate fi echipată cu leduri infraroșii pentru vederea pe timp de noapte sau în condiții de luminozitate scăzută.

La apasărea butonului de sonerie de pe postul exterior al sistemului de videointerfonie inteligentă veți primi o notificare pe telefonul mobil prin intermediul unei aplicații dedicate de Android sau iPhone.

Prin intermediul aplicației de telefon se poate stabili comunicare bidirecțională audio și unidirecțională video. Ecranul LCD al postului interior este acum cu dumneavoastră oriunde vă aflați.

După identificarea persoanei care a apăsat butonul soneriei, permiteți accesul în interiorul curții sau a imobilului tot de pe telefonul mobil. Curierul poate lăsa coletul într-un loc sigur când sunteți plecat. Vizitatorii pot intra în curte fără ca dumneavoastră să vă mai deplasați la locația postului interior.

Call Now Button