Sisteme de alarmă, sisteme de securitate, alarmă la efracție, alarmă la incendiu, smart home, web design în Buzău

Protejează-ți casa de foc, apă sau hoți

Ce servicii oferim?

Alarme efracție Buzău și Râmnicu Sărat

Sisteme de alarmă antiefracție și incendiu

Protejează-ți familia și căminul acum! Consturile sunt minime în comparație cu beneficiile aduse de un sistem de alarmă inteligent.  Fără fire, alarmă antiefracție, alarmă la incendiu, alarmă la inundație, alarmă la scurgeri de gaze.

Videointerfonie cu aplicatie de mobil
Supraveghere Video

Sistemele de supraveghere video au major rol preventiv, descurajând infractorii să acționeze sau complicându-le planurile. Sisteme inteligente cu camere IP, alerte pe mobil și fiabilitate crescută.

Supraveghere video Buzău și Râmnicu Sărat
Videointerfonie cu aplicație de telefon mobil

Videinterfonie la următorul nivel! Aplicație de telefon mobil cu posibilitatea acționării yalei de la distanță, Control acces pe bază de scanare biometrică (amprentă).

Smart Home Buzău și Râmnicu Sărat
Smart Home

Controlează casa ta inteligentă de la distanță prin intermediul telefonului mobil. Automatizări și senzori pentru mediul ambiant interior în funcție de temperatură, umiditate, intensitate lumină sau zgomot,

Control acces amprenta Buzau
Monitorizare persoane vulnerabile

Sisteme de alertare special concepute pentru persoanele in vârstă, pentru cele cu diferite deficiențe sau copii. Sunt axate pe butoane de panică, supraveghere video de interior și track-ere GPS.

Alertare pentru batrani
Incuietori inteligente cu scanare de amprentă

Design exceptional, acces facil și modern pentru cei pasionați de tehnologie sau pentru cei ce iși pierd mereu cheile. Sfat: scanati-vă mai multe amprente de la ambele mâini în caz că pierdeți și degete. 

Alege un sistem de alarmă, alege siguranța!

Recomandăm tuturor vizitatorilor smart-systems.ro să-și monteze un sistem de alarmare complet pentru casele lor. Costul este modic în comparație cu avantajele aduse de un astfel sistem de alarmare. Deși poate suna dramatic, un astfel de avantaj poate fi chiar salvarea vieții cuiva drag ție.

Nu lăsa raționamentul „-Nu mi se poate întâmpla mie așa ceva!” să te conducă la situații neplăcute, acest lucru putând mai tâziu să-ți provoace regrete.

Alege acum un sistem de alarmare instalat de o firmă autorizată! 

Copil aragaz

Autorizare I.G.P.R.

        Atenție! Instalarea de sistemelor de securitate și alarmare antiefracție, instalarea sistemelor de control acces sau montarea de sisteme de supraveghere video se face doar pe baza unui aviz emis de Inspectoratul General al Poliției Române.

     Asigurati-vă că prestatorul de astfel de servicii de instalare are avizul I.G.P.R. valabil și cereți o copie conformă cu orginanalul!

1 year ago

Nu putem să fim tot timpul lângă cei în vârstă. Hai să fim acolo pentru ei atunci când chiar contează!

Prezentare sisteme de alertare pentru persoanele vulnerabile

𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐚̆ 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦 𝐝𝐞 𝐚𝐥𝐚𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞:
– Se amplasează în See more

1 year ago

Numai în luna Decembrie poți să-ti protejezi apartementul de incendiu, hoți, scurgeri de gaze și apă cu numai 1300Ron.

Sistemul vă alertează prompt pe telefonul mobil prin apel, SMS sau aplicație atunci când se produce un eveniment.

Senzori fiabili fără fir de ultimă generație! See more

1 year ago

Sisteme de alarmare complete cu funcții de casă inteligentă! Pe langă asigurarea protecției împotriva focului, hoților, scurgelor de gaze și apă acum puteți controla din aceiași aplicație și luminile perimetrale sau interioare ale casei dumneavoastră.

Când vă apropiați de casă See more

1 year ago

Senzorii de fum autonomi adresabili conform cerințelor I.G.S.U. și standardului EN14604 vă avertizează sonor și optic la locație despre fazele incipiente ale unui incendiu.

Conectați la o centrală de alarmare aceștia vă alerteză familia prin apel telefonic, SMS sau prin aplicație See more

1 year ago

Cu ajutorul nostru poți transforma o locuință obișnuită în una inteligentă. Avem experiența necesară realizării unor multitudini de automatizări interesante: lumini active pe sonzori de prezență a sistemelor de alarmare, pornirea climatizării de la distanță, comandare See more

1 year ago

1 year ago

1 year ago

Senzorul de inundație se amplasează sub calorifere, acvarii sau țevi. În momentul detectării lichidului senzorul transmite wireless alarma către consolă și aceasta vă alertează prin apel telefonic sau prin internet.
Costurile cu prevenția sunt întodeauna mai mici decât costurile cu See more

« 2 of 2 »

         Smart Systems comercializează, instalează și asigură mentenața pentru kituri smart home, sisteme de alarmă antiefrație, alarmă la incendiu, alarmă scurgeri de gaze și alarmă la inundație în Buzău, București, Ilfov, Ploiești, Prahova, Mizil, Râmnnicu Sărat, Vrancea și Focșani. Trimitem prin curier sisteme de alarmare deja configurate în toată țara. 

Call Now Button